Sajt NSS-a počinje sa radom, materijal će biti sukcesivno dodavan

Dragi ljubitelji golubova,

sa velikim zadovoljstvom vas pozdravljamo na novom sajtu Nacionalnog saveza odgajivača golubova srpskih visokoletača Srbije (NSS), koji u ovoj Beta verziji počinje sa radom danas, u nedelju 22. septembra 2024. godine. Ovaj sajt je kreiran sa ciljem da postane centralno mesto za sve informacije, novosti i aktivnosti vezane za našu strastvenu zajednicu odgajivača golubova srpskih visokoletača.

Naša misija

Nacionalni savez odgajivača golubova srpskih visokoletača Srbije posvećen je očuvanju, unapređenju i promociji srpskih visokoletača – prepoznatljivih i cenjenih golubova koji su simbol naše tradicije i kulture. Naša misija je da podržimo sve odgajivače u njihovom radu, obezbedimo edukaciju, organizujemo takmičenja i sarađujemo sa sličnim organizacijama širom sveta.

Šta možete pronaći na našem sajtu?

  • Novosti i događaji: Budite u toku sa najnovijim dešavanjima u svetu odgajanja golubova, uključujući takmičenja, izložbe i druge važne događaje.
  • Edukacija i resursi: Pristupite bogatom izvoru informacija o uzgoju, ishrani, treniranju i zdravstvenoj zaštiti srpskih visokoletača.
  • Galerije: Uživajte u prelepim fotografijama i video zapisima naših golubova, kao i najuspešnijim trenucima sa takmičenja.
  • Forum i zajednica: Povežite se sa drugim entuzijastima, delite iskustva, savete i postavljajte pitanja na našem forumu.
  • Kontakt i podrška: Naša vrata su uvek otvorena za sve vaše upite i sugestije. Slobodno nas kontaktirajte putem kontakt forme na sajtu.

Naša vizija

Verujemo da će ovaj sajt doprineti još boljoj povezanosti i saradnji među odgajivačima, kao i podizanju svesti o važnosti očuvanja srpskih visokoletača. Želimo da zajedno gradimo zajednicu koja će se ponositi svojim rezultatima i doprineti daljem razvoju ove prelepe pasmine golubova.

Hvala vam što ste deo naše zajednice. Radujemo se vašim posetama i učestvovanju u svim aktivnostima koje organizujemo.

Srdačno,
Nacionalni savez odgajivača golubova srpskih visokoletača Srbije

5 Comments

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *